تزریق ژل بوتاکس، محدودیت سنی دارد؟

تزریق ژل بوتاکس، محدودیت سنی دارد؟

پاسخ متخصصان زیبایی به سوالاتی که 90 درصد از متقاضیان تزریق بوتاکس پرسیده اند در زیر جمع آوری شده است. توضیحات به شما کمک می کند تا با ترس های خود کنار بیایید و به ایمنی عمل اطمینان پیدا کنید.


1. آیا تزریق بوتاکس محدودیت سنی دارد؟

خیز به صورت جدی محدودیت سنی خاصی برای تزریق بوتاکس درنظر گرفته نشده، با این حال تزریق آن در سنین پایین معمول نیست و عموما تزریق بوتاکس بین سن های 18 تا 65 سال در خانم ها  و تا 60 سال در اقایان انجام میشود. مگر اینکه فرد بعد از بلوغ چین‌های قابل‌توجهی پیدا کند.


2. آیا چین‌های عمیق را هم می‌توان با کمک بوتاکس برطرف کرد؟

در واقع بوتاکس چین  چروک هایی که با انقباض عضلات ایجاد میشوند و تحت عنوان خطوط دینامیک خوانده میشوند را تا حدود 100% بهبود میبخشد اما چین و چروک های که در حالت استراحت عضله قابل مشاهده هستند و اصطلاحا خطوط استاتیک خوانده میشوند را تنها درصدی بهبود بخشیده و برای رفع کامل این خطوط می بایست از درمان های دیگر مثل تزریق ژل و....کمک گرفت.

این چین‌ها ممکن است فقط با تزریق بوتاکس رفع نشوند. در این موارد باید مدتی بعد از تزریق، فرد مجدد نزد پزشک برود تا در صورت لزوم از راهکارهای درمانی دیگر استفاده کند.


3. آیا ممکن است بوتاکس حین تزریق وارد رگ و جریان خون شده و عوارض سیستمیک ایجاد کند؟

بله. به‌همین دلیل پزشک باید مراقب باشد که بوتاکس فقط داخل عضله تزریق شود. البته اگر هم این ماده وارد جریان خون شود ممکن است علائم ظاهری شدیدی ایجاد نکند زیرا مقدار آن خیلی کم است. با این حال اگر از طریق خون به مناطق حساس بدن منتقل شود، مشکل‌زا خواهد بود. 


4. آیا استفاده طولانی‌مدت از بوتاکس باعث کاهش اثر آن یا فلج دائمی عضله می‌شود؟

عضله هیچ‌وقت به‌صورت دائم براثر بوتاکس فلج نمی‌شود. فقط ممکن است بعد از چندین بار تزریق، نسبت به بوتاکس مقاوم‌تر شود. در این صورت بوتاکس اثرگذاری کمتر و کوتاه‌تری خواهد داشت. در این موارد توصیه میشود که از برند متفاوتی در تزریق بوتاکس استفاده شود.


5. آیا ماساژ و دستکاری محل تزریق مجاز است؟

نه به هیچ عنوان این کار ممکن است باعث انتقال بوتاکس به عضلات مجاور شده و مشکلاتی مثل افتادگی پلک ایجاد کند.


6. چرا بعضی‌ها بعد از تزریق بوتاکس دچار کبودی و ورم می‌شوند؟

در اغلب موارد، کبودی و ورم اتفاق نمی‌افتد. فقط گاهی اوقات ممکن است به علت پاره شدن عروق کوچک حین تزریق مقداری کبودی ایجاد شود که آن هم بعد از 2 تا 3 روز از بین می‌رود.به هر حال احتمال کبودی مختصر در تمامی تزریقاتی که با سوزن انجام میشوند وجود دارد.

 


7. آیا مخلوط کردن ژل و بوتاکس و تزریق آنها به‌صورت همزمان صحیح است؟

نه. این دو ماده دارای خاصیت و مواد متفاوت هستند و باید جداگانه تزریق شوند.


8. عفونت به چه علت ایجاد شده و چگونه درمان می‌شود؟

هرگونه تزریق اگر از راه غیر استریلیزه انجام شود، می‌تواند عفونت ایجاد کند. ازجمله علائم این عارضه می‌توان به داغ شدن محل، آبسه و ترشح از آن اشاره کرد. درمان عفونت با آنتی‌بیوتیک انجام می‌شود. اگر هم آبسه ایجاد شده باشد باید تخلیه شود. توجه داشته باشید که اگر این وضعیت بدون درمان باقی بماند ممکن است جای زخم دائمی روی پوست ایجاد کند. بنابراین در صورت مشاهده هر ونه علائمی از عفونت حتما به پزشکان مراجعه نمایید.


9. آیا تزریق بوتاکس در ناحیه زیر بغل برای رفع تعریق مشکلی در دفع مواد زائد بدن ایجاد می‌کند؟

نه. افرادی که دچار تعریق بیش از حد هستند معمولا از دو طریق عرق می‌کنند، بنابراین با تزریق بوتاکس تنها راه غیرعادی تعریق را محدود می‌کنند و راه دیگر باقی می‌ماند. از طرف دیگر، تاثیر بوتاکس موقتی است و تعریق برای همیشه قطع نمی‌شود.


10. آیا راهی برای تشخیص حساسیت به بوتاکس قبل از تزریق وجود دارد؟

تست بوتاکس قبل از تزریق امکان‌پذیراست اما این کار معمول نیست، مگر اینکه فرد سابقه حساسیت داشته باشد و موضوع را با پزشک خود درمیان بگذارد. از جمله علائم حساسیت به بوتاکس می‌توان به خارش، سوزش، کهیر و در موارد شدید تنگی نفس، آسم و... اشاره کرد. به همین دلیل تزریق بوتاکس می بایست تنها در مراکز معتبر انجام شود تا در صورت بروز علائم حساسیت  توسط پزشک به درستی کنترل گردد.

جهت دریافت مشاوره حرفه ای و رایگان برای تزریق ژل و بوتاکس با کلینیک آریان تماس بگیرید.

دیدگاه خود را برای ما ارسال کنید